Sunday, July 6, 2014

مرغ با سس مخصوص



مرغ با سسمخصوص چلو مرغ و یا زرشک پلو و باقالی پلو

مواد لازم

ران کامل مرغ 4 عدد  ـ یک عدد پیاز متوسط  ـ یکحبه سیر ـ سه قاشق رب گوجه فرنگی  ـ زرد چوبه و ادویه یک قاشق مرباخوری  ـ  پودر فلفل پاپریکاسرخ  یک قاشق مرباخوری ـ نمک و فلفل دلخواهـ روغن به حد نیاز ـ  یک قاشق مرباخوری آرد .

طرز تهیه

پیاز و سیر را رنده کردم با روغن تقریبا سرخ کردمبعد ادویه جات و آرد رو اضافه  کردم   بعد ربگوجه فرنگی رو در اون ریختم تفت دادم  بعد دولیوان آب اضافه کردم  گذاشتم روی شعله خیلی کمتا آهسته  به جوش بیادرانهای مرغ را بعد از پاک و شستن  و خشک کردندر ماهیتابه سریع  سرخ کردم  بعد وقتی سس به جوش اومد مرغ های سرخ شده را در سس چیدیم  کمی همبا قاشق سس روی اونا ریختم  در ماهیتابه رو بستم وبا شعله کاملا پائین گذاشتم تا کمی بیشتراز نیمساعتبپزد  در این فاصله  تقریبا یک استکان آب داغ همتوی اون ریختم واقعا جای همه خالی . فریده


پشت سر هر فرد درستکاری دعای خیر است

1 comment:

  1. فریده جان عزیزم ...نمک خورده تم و میدونم چه محشری هستی در پخت و پز اصولی و درست و حسابی حتما خوشمزه است .........همیشه دستورای غذائیتو اینجا بذار تا همه مستفیظ بشیم ...موفق باشی ♥ و نوش جونتون

    ReplyDelete